Porten till Alvaret

Porten till Alvaret
Foto: Annika Lund

söndag 31 maj 2009

En av uppgifterna har slutat lyckosamt idag.

Fortfarande i London, och jag kan rapportera att efter en hel dags springande i affärer, så har vi äntligen lyckats. Ebba har hittat en balklänning, HURRA!!

Det började med 3 timmar på Oxford street, och då hade vi inte ens hunnit halva gatan :-), ni kan tänka er nivån på arbetet. En liten reflektion, affärer för tjej och dam kläder har allt för lite stolar i butiken, vad gör man när det ska tittas, det ska provas och gud vet vad :-), man letar desperat efter en stol att sitta på, en stol strategiskt placerad så att man med en munter och leende min kan följa letandet, och slänga en och annan kommentar om att den se väl fin ut. Men hittar man någon? INTE EN CHANS, desperationen sprider sig snabbt, inte nog med att man har ont i benen och ryggen, man får ju inte glömma den entusiastiska minen man ska hålla också, detta samtidigt som man desperat letar efter en stol så man kan sätta sig ner, för att inte tala om allt det man ska hålla och bära under tiden :-).

Men som sagt, Ebba hittade en klänning, en blå, snygg tycker jag.

Efter Oxford street så tog vi tunnelbanan till Camden Lockmarket, där det brann för ett tag sedan. Marknaden är stor och det finns allt och ett totalt kaos av människor, massor.
Men det är en rätt underbar plats tycker jag, för här frodas verkligen mångfalden, här finnas allt vad du kan tänka dig. Idéer frodas och uttrycken är många, en plats att trivas på, även om det är mycket och lite kaotiskt.

Kvällen ägnades åt besök på Covernt Garden, där vi tittade på gatu-artister, jag blev uppdragen på den improviserade scenen, till Ebbas belåtenhet och ivriga dokumenterande med sin kamera :-), och avslutades med en pasta på en Italiensk restaurang på St James street. I det hela har det varit en skön och trevlig dag, om än lite ansträngande :-).

I morgon så är det skor som är objektet för vår jakt, vi får se hur det går, bra hoppas jag. Det Ebba är ute efter är skor som går i blått med lite guld o liknande på, skulle passa bra till klänningen, alternativet är röda skor, vi får se hur detta ska gå :-). Sedan är det hemfärd på kvällen, efter väl förrättat värv hoppas jag.

Ciao Lars

1 kommentar:

  1. Lycka till med jakten på skorna !
    Du måste berätta för Ebba att a l l a vuxna inte är knäppa....;o) Jag säger ju j a till e n kommun!

    Susan Westin-Rundberg

    SvaraRadera